divendres, 28 d’octubre del 2022

VIENA

TARRAGONA: BARS I RESTAURANTS

VIENA

Rambla Nova, 50 – Casa Dolors Melendres

 

     Els establiments Viena és una cadena de restaurants de menjar ràpid fundada el 1969 a Sabadell.  Compta amb uns cinquanta establiments a Catalunya i a Andorra.  Les oficines centrals es troben a la localitat de Terrassa.

 

     A l’any1992, Silvestre Siscart representant a la societat Establiments Viena, S.A., va demanar llicència d’obres menor per condicionament i instal·lació de un rètol plafó i banderola al local dels baixos, segons el projecte de l’arquitecte F. Boronat Roure.

  

     El Viena de la Rambla Nova comptava amb dues plantes de restaurant, i una altra planta baixa amb els lavabos i magatzems (que es va fer al 1986).  A més, tenia una terrassa al bell mig de l’arteria principal de la ciutat.  Ubicat al núm. 50, entre el Bankinter i el Racc.  Molt a prop de un altra establiment de menjar ràpid, el Burger King. 

 



     Desprès de 30 anys, tanca portes el 25 d’octubre.  Els clientes que vulguin gaudir de Viena, hauran de visitar el Parc Central o Les Gavarres.

 

     A partir de primers de novembre començaran les obres per condicionar el nou establiment de frankfurts que ocuparà aquest local.     

Fotografies 9 d'octubre de 2022

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PÀGINES